Sügiskonverents 2020

24. oktoobril toimus teist korda Sügiskonverents 2020. Selle aasta üritusele valisime teemad, millega igapäevaselt kokku puutume ning mida hambaarst saaks huvi korral oma töös rakendada. Dr Priit Niibo seletas väga selgelt, kuidas hambumust määrata. Dr Ülle Voog-Oras rääkis teemal “Oklusioon ja TML valu”. Dr Mare Saagi esitluse teema oli «Täidise valimine». Kait Karu (Proimplant OÜ) näitas, milliseid võimalusi leidub praegu edukaks implantoloogiaks ning mis meid tulevikus ootab. Dr Mariann Laan esitles teemat «Paroravi rasedatel. Rasedusaegne gingiviit».

Sügiskonverents on selleks korraks möödas, kuid positiivsed muljed jäävad!

Suur tänu korraldajatele, lektoritele, sponsoritele (BBP, Ortostuudio, Curaprox, MEDEQ ja Proimplant) ja osalejatele.

Fotod: https://drive.google.com/…/1e2zExRkuWP_y-wzeMpiy4m9-B…/view…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.