Straumann BLT praktiline hands-on kursus

3. novembril toimus Straumann BLT praktiline hands-on kursus, mida viis läbi Dr Juri Beljakov. Arst tutvustas olulisi töövõtteid ning kirurgilist protokolli. Antud kursus oli informatiivne ja kasulik tudengite jaoks. Tudengid said teada implantaatide valikust kliinilisest situatsioonist lähtudes, kirurgiliste protokollide varieeruvusest erinevate luutüüpide puhul, implantaatide tüüpidest, põhinäidustusest ja vastunäidustusest. Samuti said tudengid ise proovida implantaadi asetamist põhireegleid järgides. Südamest täname lektorit ja Med Grupe Estonia! See oli põnev ja informatiivne kursus.

Tagasiside tudengitelt:

Tänane Straumann BLT implantaadikursus oli mulle kui algajale põnev! Dr. Juri Beljakov tutvustas implantaatide asetamise alustalasid ja mõningaid peensusi, mida võiks hea hambaarst protseduuri ajal järgida. Kursuse teises pooles sai igaüks implantaatide asetamises oma kätt proovida spetsiaalsetel mudelitel, alustades limaskest-periostlapi moodustamisest ja lõpetades igemeformeerija asetamise ja õmblustega. Mina nautisin kõige rohkem just kursuse praktilist osa, sest kõik toimus dr. Beljakovi juhendamisel ning tema tegevus transleeriti ekraanile, mistõttu oli kõigil kerge toimuvat jälgida. Ka varustus oli suurepärane: kohal olid päris süsteemid ja anti hea ülevaade instrumentidest ja nende kasutamise eesmärkidest ning tehnikast. Sain töötoas esmase kogemuse implantaatide asetamises, kursus oli väga kasulik ja hariv. Suur tänu EHÜL-le, osaleksin meeleldi taolistel üritustel ka edaspidi! (ü/õ Karina Raku)

Straumann BLT praktiline hands-on kursus oli väga lahe. Suured tänud lektorile, kes rääkis teemast nii arusaadavalt, et isegi mina, kes mitte midagi implantaatide jutust ei jaga, sain aru ja oli väga põnev kuulata ! Praktiline osa oli natukene keeruline aga me saime igal hetkel nõu küsida ja ka lisainfot saada! Suured suured tänud EHÜL-ile selle võimaluse eest! (ü/õ Jaana Andrejeva)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.