Infotund “AirNivol alignerist”

3. novembril toimus infotund «AirNivol alignerist». Tudengid said teada alignerist ning kuidas saavad hambaarstid seda praktikas kasutada. Südamest täname: Arunas Juzenas ja Med Grupe Estonia!

Tagasiside tudengitelt:

AirNivoli infotund oli väga sisukas ja andis mulle avara ülevaate ühe alignerite tootja olemusest. Kuna kogu see maailm on mulle veel üsna uus ja õppetöös see temaatika veel ei kajastu, oli mul põnev kuulata, mis vahe on erinevate tootjate vahel ning kuidas kogu protsess käib – alates patsiendi probleemi kirjeldamisest lõpptulemuseni välja. Ja kui palju avastamata potentsiaali kogu alignerite maailm endas kannab. Sain kindlasti innustust teemaga tulevikus veel rohkem süvitsi minna ja kinnitust, et meie õpitav eriala on niivõrd mitmekülgne, võimalusterohke ja perspektiivikas. (ü/õ Liisa Kirs).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.