Hammaste restauratiivne taastamine komposiitidega ja uue kameeleon komposiidi Omnichroma tutvustus” ja “Uue hammaste LED-valgendussüsteemi BlancOne esitlus”.

10.09.2020 leidsid järjestikku aset kaks Hands-on WorkShop`i: “Hammaste restauratiivne taastamine komposiitidega ja uue kameeleon komposiidi Omnichroma tutvustus” ja “Uue hammaste LED-valgendussüsteemi BlancOne esitlus”.
Hammaste restauratiivse taastamise töötoas tutvustati hambaravimaterjalide hinnatuima jaapani tootja Tokuyama Dental`i tootevalikut ning oma käe läbi veenduti Omnichroma komposiidi kameeleoni võimetes – jah, ideaalse hambavärvitooni vaevaline väljavalimine jääb minevikku!
Järgnenud LED-valgendussüsteemi BlancOne töötuba tutvustas osalejatele kiiret, ohutut ning efektiivset valgendussüsteemi – tundub, et siit tulebki see Hollywood`i naeratus!

Üliõpilaste Tagasiside:

“Omnichroma’t tutvustav kursus oli minu esimene Hands-on kursus, seega väga kriitiliselt ja suure asjatundjana ma sellele läheneda ei saa. See oli minu jaoks esimene ja suurepärane kogemus tänapäeva komposiitmaterjaliga tutvumiseks! Väga meeldis see, et toote esitlemise näol polnud tegu tuima reklaamiga, vaid räägiti sellest, kuidas see reaalselt töötab – esitati lihtsustatud, kõigile arusaadav füüsikaline selgitus. Oma silmaga komposiidi “töö” nägemine, veenas selles, et materjal tõepoolest võtab hamba värvi sisse. Väga meeldisid ka näited praktikast ning võimalikele töövigadele ennetav osutamine. Minu jaoks oli see suurepärane kogemus!”

“Mulle meeldis see töötuba väga. Mul oli hea meel, et töötoa teema oli arusaadav ka 2. kursuse õpilastele. Loeng oli informatiivne ja huvitav ning kasulik. Eraldi tahaksin ära märkida töötoa praktilise osa, mis andis võimalusi tööd oma kätega teha ja loengul kuuldut informatsiooni proovile panna.”

“Suurepärane Hands-on-Workshop! Suured tänud lektoritele Kristina Vaganovale ja Mari-Liis Järvesalule kasuliku ja informatiivse ettekande eest! Isiklikult, oli huvitav teada saada, milliseid tooteid pakub Tokuyama Dental firma. Tänusõnad ka Eesti Hambaarstiüliõpilaste Liidule selle põneva töötoa organiseerumise eest!”

Täname Medshop.ee selle võimaluse eest!

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.